Zoeken naar machinefabriek nijsten

machinefabriek nijsten
 
Nijsten making the right move.
De kernactiviteiten en expertise van Nijsten Maastricht blijven gehandhaafd en worden voorgezet vanuit de vestiging van HAAN in Meerssen. Door de overname hoeft u zich als klant van Nijsten geen zorgen te maken over de continuïteit van service en onderhoud aan uw machines.
Faillissement Nijsten Maastricht B.V. te Maastricht F.03/17/166 FaillissementsDossier.nl.
Veiling machines failliet metaalbewerkingsbedrijf Nijsten. FaillissementsDossier.nl spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
Failliet: Machinefabriek Nijsten B.V. Maastricht OpenCompanies.
Machinefabriek Nijsten B.V. is failliet verklaard op 05 apr 2011. De opheffingsdatum van het faillissement was 15 okt 2013. Machinefabriek Nijsten B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 14631386. De informatie die je hier vindt over Machinefabriek Nijsten B.V.
Machinefabriek Nijsten BV.
Offline Markeren Coderen 29. Verpakkingsmachines en diverse. Films Folie Sheets 95. Machinefabriek Nijsten BV. PB 4309 Sleperweg 29. Contacteer Machinefabriek Nijsten BV. Trefwoorden en merken. Vragen, info of offerte. Telefoonnummer of mobiel. Straat nummer 2e adres regel Postcode Plaats België.
Overname Nijsten Maastricht BV HAAN Industrial Group.
De kernactiviteiten en expertise van Nijsten Maastricht blijven gehandhaafd en worden voorgezet vanuit de vestiging van HAAN in Meerssen. Door de overname hoeven klanten van Nijsten zich geen zorgen te maken over de continuïteit van service en onderhoud aan hun machines.
Nijsten BV Machinefabriek Streetview.
Nijsten BV Machinefabriek. In de buurt. Bekijk bedrijven met Streetview. Alle bedrijven overzichtelijk in beeld. Zoek en vind bedrijven in de juiste rubriek. Zorgvuldig door ons geselecteerd en gecategoriseerd. Zoek en vind bedrijven die het merk verkopen dat je zoekt.
Machinefabriek Nijsten BV Faillissement.
Mining Asics Technologies BV. Disclamer: De informatie op deze pagina over Machinefabriek Nijsten BV wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden.
Familiebedrijf Nijsten Maastricht BV failliet: curator zoekt doorstarter WijLimburg. Facebook. LinkedIn.
Nieuws 0 reacties. Bij vonnis van de rechtbank Limburg van dinsdag 6 juni jongstleden is de vennootschap Nijsten Maastricht BV in staat van faillissement verklaard. Nijsten Maastricht BV is een specialist in de engineering, de productie, de verkoop en de montage van material handling systemen voor een groot aantal industriële marktsegmenten.

Contacteer ons