Meer resultaten voor aannemer zaandam

aannemer zaandam
 
Verbouw Garantie Bouwgarant.
In geval van faillissement artikel 4 lid 1 worden de extra afbouwkosten vergoed die de opdrachtgever redelijkerwijs aan een nieuwe aannemer moet betalen om het werk te voltooien zoals contractueel werd overeengekomen. De extra afbouwkosten worden berekend door de afbouwkosten van de nieuwe aannemer te verminderen.
Kenza Bouw BV, Aannemingsbedrijf.
Hout Skelet Bouw Woning Zaandam. Vernieuwen achtergevel en aanbouw woning Koog aan de Zaan. Woning Oost Knollendam. Woning Wijde Wormer. Renovatie stadsvilla Haarlem. Snackbar De Veldbloem. Gerealiseerd Aan Verbouw. Opbouw op schuindak. Nieuwe puntdaken op woning. Opbouw woning Wormer. Aan-opbouw woning Zaandam.
TrendZet Bouw nieuwbouw verbouw renovatie interieur.
Trendzet Bouw is uw partner bij grote én kleine verbouwingen, wanneer u op zoek bent naar een professionele aannemer die met u meedenkt en u vooraf deskundig informeert. Onze gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers hebben aan de groei van TrendZet bijgedragen, met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Mogen wij u daar aan toevoegen? Daar waar vraag is naar expertise op het gebied van nieuwbouw en verbouwingen, waar men een deskundig oog voor detail op prijs stelt en waar overzicht moet worden gehouden, zetten wij onze service in. Duidelijke afspraken en klantgerichtheid; daarin excelleren wij. Onze ervaring met Vastgoedbeheer reparatieverzoeken, mutatieonderhoud, woningverbetering, Vastgoedonderhoud voor VvE/Beheerder, Horeca, sportsector en de zakelijke markt stelt ons in staat om projecten van alle formaten aan te kunnen. TrendZet Bouw B.V. Hof van Zaenden 69. 1508 XD Zaandam.
Vind aannemers uit Zaandam via Werkspot Werkspot.
Werk daarom met een Zaandamse aannemer via Werkspot en zie met eigen ogen hoe je project op hoog niveau en met een schitterend resultaat voltooid wordt. Huur een aannemer uit Zaandam in voor je verbouwing. Een aannemer uit Zaandam kan je perfect helpen bij je verbouwing.
Dekker Bouw Uw Bouwbedrijf en Aannemersbedrijf in Zaandam.
U bevindt zich hier: Home. 1 2 3 4 5 6. Over Dekker Bouw. Dekker Bouw is een jong dynamisch bouwbedrijf uit Zaandam dat door jarenlange ervaring als aannemer al heel wat mooie bouw en verbouwings projecten heeft kunnen realiseren.
Menu. Daan Bedrijfsinformatie. Plekker Bouwbedrijf Zaandam.
Welkom op de site van Bouwbedrijf Daan Plekker. Links. DAAN PLEKKER BOUWBEDRIJF ZAANDAM Telefoon: 06 54791755. Welkom op de site van Bouwbedrijf Daan Plekker. Wij zijn sinds 1989 werkzaam en hebben een ruime ervaring opgebouwd. DAAN PLEKKER BOUWBEDRIJF ZAANDAM Telefoon: 06 54791755.
Home CMK Bouw.
CMK Bouw uit Zaandam is een jong en dynamisch bouwbedrijf dat in de afgelopen 12 jaar is uitgegroeid tot een vooraanstaande onderneming met de nodige ervaring. Met een vaste ploeg van partners en medewerkers en een eigen werkplaats kunnen wij vrijwel ieder project aan.
OM Bouwgroep ZAANDAM.
Wij kunnen de karaktervolle kenmerken van uw pand herstellen. Van badkamer tot een complete aanbouw, wij zorgen dat u volledig ontzorgd wordt en dat het hele proces volgens uw wensen verloopt. OM Bouwgroep B.V. Sluispolderweg 11 a 28. 1505 HJ Zaandam.

Contacteer ons