Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Hoeveel moet ik betalen voor Visa on arrival in Indonesië?



Visa on arrival kosten in Indonesië

Als Nederlander moet je bij aankomst in Indonesië $35 betalen voor een visa on arrival, wat geldig is voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Deze kosten dienen contant en in dollars betaald te worden.

Verlenging van het visum

Als je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven, kun je het visum verlengen bij de immigratiedienst. De kosten hiervoor verschillen per verblijfsduur en worden ter plaatse bepaald. Het is belangrijk om op tijd te informeren en te zorgen voor de benodigde documenten.

Hebben Indiërs vereist een visum voor Bali?



Visumvereisten voor Indiërs naar Bali

Indiërs hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen in Bali. Dit geldt voor toeristische doeleinden en zakenreizen.

Verlenging van het verblijf

Indien Indiërs langer dan 30 dagen willen blijven, kunnen ze een visumverlenging aanvragen bij de Indonesische immigratiedienst. Deze verlenging is meestal mogelijk voor nog eens 30 dagen.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor reizigers uit Nederland is een visum vereist om Indonesië binnen te komen. Dit visum kan van tevoren worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstelling

Er is ook een visumvrijstelling van 30 dagen voor reizigers uit bepaalde landen, waaronder Nederland. Dit betekent dat Nederlandse staatsburgers zonder visum naar Indonesië kunnen reizen voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Het is belangrijk om de meest recente informatie te controleren voordat u op reis gaat.



Meer info: visum nodig voor indonesie

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is het nog steeds verplicht voor Nederlandse reizigers om een visum aan te vragen voordat ze naar Bali kunnen reizen. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstelling voor kort verblijf

Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen kunnen Nederlandse reizigers gebruik maken van de visumvrijstelling. Dit betekent dat zij geen visum hoeven aan te vragen voor Bali, maar wel moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden zoals een geldig paspoort en een retourticket.

Is een visum vereist voor Bali in 2024